• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Business-to-business predavanja

Business-to-business predavanja

Na Cro Eco Energy Expo 2016 održan je niz business-to-business predavanja. Ukoliko niste uspjeli prisustvovati ili biste željeli utvrditi gradivo, prezentacije možete preuzeti na linkovima za download.

Read more
URADI SAM ENERGIJA - predavanje

URADI SAM ENERGIJA - predavanje

Ivan Zoković iz udruge ZMAG održat će u petak, 23. rujna od 17 do 19 sati, predavanje URADI SAM ENERGIJA. Predavanje će obuhvatiti praktične primjere jednostavnih tehničkih rješenja koje svakodnevne aktivnosti čine održivijima i prihvatljivijima za okoliš.

Read more
KUĆNI BROJ NA SOLARNO NAPAJANJE - radionica

KUĆNI BROJ NA SOLARNO NAPAJANJE - radion…

Uz prof. Dragutina Hrastića i učenike Elektrostrojarske škole, u subotu, 24. rujna od 10 do 12 sati izradite svoj kućni broj na solarno napajanje. Pozvani su svi zainteresirani, i mladi i stari, da se priključe radionici za koju je osiguran materijal.

Read more
Predstavljen električni auto iz kućne proizvodnje

Predstavljen električni auto iz kućne pr…

Prof. Matija Lisičak je posljednjeg dana Sajma polaznicima predavanja govorio o iskustvima prerade klasičnog automobila u električni, o isplativosti samogradnje i odabiru komponenata. Predavanje je privuklo više od 30 zainteresiranih posjetitelja Sajma.

Read more
Review of last year’s fair

Review of last year’s fair

The 6th Cro Eco Energy Expo renewable energy sources fair was held from 27 – 29 March 2015. Thirty exhibitors showed visitors numerous ways to use renewable energy sources and efficient technology both in business and in everyday life.

Read more

U nedjelju je završio 7. Sajam obnovljivih izvora energije – Cro Eco Energy Expo koji se od 23. rujna u organizaciji Grada Varaždina održavao u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

Tijekom tri dana održavanja, posjetitelje su, uz izložbeni dio, privukla i predavanja te radionice.

 • RIJEČ GRADONAČELNIKA RIJEČ GRADONAČELNIKA

  Poštovani posjetitelji, izlagači i organizatori sajma,
  u ime grada Varaždina, domaćina i suorganizatora izražavam vam toplu dobrodošlicu na 7. Sajam obnovljivih izvora energije.

  Read more...
 • PROGRAM i RADNO VRIJEME PROGRAM i RADNO VRIJEME

  Petak i subota od 9 do 19, nedjelja od 9 do 17 sati. 
  Ulaz je besplatan!
  Uz bogat izložbeni dio očekuju vas zanimljive radionice, predavanja i prezentacije. 

  Program u nastavku... 

  Read more...